CNC Kart Tamiri

CNC Kart Tamiri

CNC KART TAMİRİ

CNC kontrol sistemlerinde servo motorları kontrol edebilmesi için eksen sürücüleri ve eksen sürücü kartları bulunmaktadır. Bu eksen sürücüleri sistemde bulanan cnc kontrol ünitesi tarafından kontrol edilir. Ayrıca cnc kontrol ünitesinin bağlı bulunduğu makina üzerinde diğer donanımları kontrol etmek üzere programlanmış olan PLC kontrollü otomasyon panosu ile senkronize çalışarak servo motorların verilen iş programı dahilinde çalışması sağlanır. Böylece cnc kontrollü makina meydana gelmiş olur. Cnc kontrolü sayesinde makina, operatör komutlarıyla iş yapmayı çok yüksek bir hassasiyetle başarmış olur.

Endüstriyel sanayinin omurgasını oluşturan cnc kontrol sistemleri ve cnc tezgahların arıza yapan servo motorları, servo sürücüleri ve elektronik kontrol kartları tarafımızdan 33 yıldır tamir edilmektedir.

Cnc kart tamiri konusunda Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahibiz. Gelişmiş ölçüm test ve simülasyon sistemleri sayesinde gelen arıza aynı gün içerisinde tesbit edilip tamir çalışmasına başlanır. Uzun süredir sektörün içinde bulunmamız sebebiyle ve elde etmiş olduğumu tecrübeler doğrultusunda arızalı bir ürünün müşterimiz üzerinde nasıl bir stres oluşturduğunun farkındayız. Bu durumun önüne geçmek ve üretimi durdurmak için en hızlı şekilde çözüme gitmek ana hedefimizdir.

Tamir amaçlı yedek parça olarak kullanılmak üzere stoklarımızda servo motor, servo sürücü, cnc kartları, enkoder, kontrol paneli, resolver ve plc ünitelerinde oluşan toplam 3000 kalem malzeme bulunmaktadır.

33 yıldır müşterilerimizle birlikte geçirdiğimiz bu hizmet sürecinin kıvanç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Tamirini yaptığımız başlıca cnc kontrol kartı markaları;

Sıemens kart tamiri

Fanuc kart tamiri

Yaskawa kart tamiri

Allen Bradley kart tamiri

Indramat kart tamiri

Mıtsubıshı kart tamiri

Heıdenhaın kart tamiri

Mavılor kart tamiri

Sanyo Denki kart tamiri

Parvex kart tamiri

Parker kart tamiri

Baumuller kart tamiri

Kollmorgen kart tamiri

Abb kart tamiri

Schneıder kart tamiri

Control Technıques kart tamiri

Omron kart tamiri*

27 Mart 2024, Çarşamba
Yazar: Leyla Bedir

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)