Cnc Tezgah Çalışması

Cnc Tezgah Çalışması

CNC Tezgah Çalışma Prensibi

Program mantığı ile çalışan CNC torna sistemde yer alan kodları kullanarak makinelerin yönlendirilmesini sağlayabilir. Çalışma alanına bağlı olarak pek çok işlem ve bilgisayar sisteminde CNC tornalardan destek alınabilir. Makinelerin yönlenmesinde etkin rol oynayan CNC tezgah sayesinde enerji verimliliği sağlanabilir.

Sanayi sektöründe geniş bir yer kaplayan CNC tezgahları yoğun performans ve kullanım nedeniyle bozulabilir. Bozulma şekli ve yerine bağlı olarak CNC tamir süresi değişiklik gösterebilir.

CNC tornanın kullanıldığı ortama bağlı olarak fan kısmında çeşitli toz ve kirler oluşabilir. Çalışmayı engelleyen ya da durduran bu tozlar yetkililer tarafından temizlenir. CNC tornada daha ciddi bir sorun oluşmuşsa ekip desteği gerekebilir. Böyle bir durumda CNC tornanın tamir süresi günleri alabilir.

Elektriksel ve mekaniksel bir CNC arızası meydana gelmesi genellikle periyodik bakımların ihmal edilmesinden kaynaklanır. Böyle bir durumla karşılaştığınızda bireysel müdahale yerine uzman desteği tercih etmeniz gerekir. Bu nedenle, teknik arızalar için alanında uzman ekiplerden yardım alabilir ve daha kısa sürede düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tel: 0216 394 34 50 / 0534 561 85 81

Bizleri sosyal hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İnstagram: https://www.instagram.com/makyaptr/

Facebook: https://www.facebook.com/makyap.elektronik.77/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwEA9j723u7GntTWhWYaLlQ

Twitter: https://twitter.com/makyaptr

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/71892978/admin/

İnternet adresi: https://makyapelektronik.com/

Makyap Elektronik Makine A.Ş olarak müşteri ziyaretini önemsiyoruz. ( Onarım - Sıfır ve 2. El satış - Teknik Servis ile ilgili tüm hizmetler ile yanınızdayız.)

03 Mayıs 2024, Cuma
Yazar: Makyap Elektronik

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)