DC Motor Sürücü Tamiri ve Servisi

DC Motor Sürücü Tamiri ve Servisi

DC Motor Sürücü Tamiri ve Servisi

DC Motor Sürücü Tamiri ve Servisi

Motor sürücüleri bir motorun yönünü, torkunu ve hızını kontrol altına almakla görevlidir. Motor sürücülerinin çeşitleri bulunmaktadır. DC sürücü de bunlardan biridir. Neredeyse her sektörde kullanılan DC motor sürücüleri sorunsuz bir çalışma ortamı oluşmasını sağlar. Söz konusu DC motor sürücü arızaları da yine bu alanda hizmet veren sürücü servislerince giderilir. Bu tarz hizmetler sadece arıza giderme alanında değil aynı zamanda periyodik bakım ve temizlik alanında da verilmektedir. Her motor sürücüsü çok ciddi dikkat gerektirir ama DC motor sürücü tamiri : sistemleri oldukça karmaşık bir yapıya sahip olduğundan iki kat daha fazla dikkat gerektiren bir husustur.

 

DC Motor Sürücü Tamiri Nasıl Yapılır?

DC motor sürücü tamiri alanında izlenmesi gereken prosedür oldukça basittir aslında. İlk etapta arızanın tespiti yapılır. Bu tespit için de eski yöntemler değil bunun için uygun ortam oluşturularak üstün teknolojili PC yardımı ile arıza hemen tespit edilir. Bu işçin gerekli olan masraf hesaplaması yapılır, müşteriyle iletişime geçilir ve onay verilmesi halinde belirlenen tamir yöntemi uygulanır.

 

Arıza tespiti ve onarım aşaması sonrasında da uygulamanın cihaz üzerinde işe yarayıp yaramadığının tespiti hususunda bir takım testler uygulanır. Bu testlerin minimum süresi 24 saattir. Bu saat diliminde asıl takip edilmesi gereken cihazın kararlı yapısının korunup korumadığıdır. Cihaz kararlı bir şekilde sorunsuz olarak çalışıyorsa tamirat sonuç vermiş demektir. En son aşama olarak da cihaz iç ve dış olmak üzere detaylı bir temizliği yapılır, üzerinde ki tüm yabancı maddelerden temizlerin ve müşteriye teslim edilir. DC sürücü servisi yapılan tüm iş ve işlemlerin garanti kapsamında olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

 

Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 Tel: 0216 394 34 50 / 0534 561 85 81

Bizleri sosyal hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İnstagram: https://www.instagram.com/makyaptr/

Facebook: https://www.facebook.com/makyap.elektronik.77/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwEA9j723u7GntTWhWYaLlQ

Twitter: https://twitter.com/makyaptr

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/71892978/admin/

İnternet adresi: https://makyapelektronik.com/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@makyapelektronik?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Makyap Elektronik Makine A.Ş olarak müşteri ziyaretini önemsiyoruz. ( Onarım - Sıfır ve 2. El satış - Teknik Servis ile ilgili tüm hizmetler ile yanınızdayız.)

03 Mayıs 2024, Cuma
Yazar: Makyap Elektronik

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)