Dunker Motoren Servo Motor Tamiri

Dunker Motoren Servo Motor Tamiri

Otomasyon ve elektronik aygıtlarda zaman zaman arıza ve bozulmalar meydana gelebilir. Fiziksel ya da kimyasal nedenlere bağlı olarak oluşabilecek bu arızalar uzman ekip tarafından düzeltilebilir. Makyap Elektronik yüksek teknoloji cihazları ve geniş yedek parça ağı ile cihazları titizlikle inceleyerek arızayı tespit etmektedir.

Makyap Elektronik işlevsel olarak bozuk ya da çalışmayan servo motor tamiri, servo sürücü tamiri, elektronik kart tamiri, CNC tamiri, spindle motor tamiri hizmetlerini hızlı ve garantili bir biçimde marka ayırt etmeden yapmaktadır. Bunun yanı sıra operatör panel tamiri, enkoder tamiri ve lineer motor tamir hizmetleri de Makyap Elektronik farkıyla başarılı bir şekilde yapılmaktadır.

Uzman kadroyla hizmet veren Makyap Elektronik arıza tespiti, bakım-onarım hizmetlerini kaliteli bir şekilde vermektedir. Yüksek kalite yedek parça ağına sahip olan Makyap Ekektronik doğru teşhis, temizlik, onarım-yenileme, teknik takip, sınırsız test seçeneği ve titiz sevkiyat işlemlerini özenli bir şekilde yürütmektedir. Makyap Elektronik olarak tamir sürecinde stoklarda bulunmak koşuluyla aynı ya da muadil markalardan ekipman desteğini sisteminize monte etmektedir.

Dunker Motoren Servo Motor Tamiri

Makyap Elektronik Dunker Motoren cihazları için teknik servis hizmeti vermektedir. Alanında uzman teknik ekip ile hızlı ve kaliteli teknik hizmet sağlamaktadır. Uzman kadro tarafından cihazlar titiz bir şekilde incelenerek ücretsiz arıza tespiti yapılmaktadır. Arıza tespiti yapılan cihazın tamir işlemleri başlar ve bu süreç boyunca müşteri düzenli olarak bilgilendirilir. Tamir sürecinde stoklarda mevcutsa cihazın aynısı ya da muadili müşterilere gönderilir.

Profesyonel kadro ve yüksek kalite ölçüm aletleriyle teknik servis ve tamir hizmeti yapılır. Teknik servis ve tamir hizmetlerinde ücretsiz ve detaylı ekspertiz, aygıt arıza tespiti ve tespit edilen parçanın değişimi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Servo motor ya da servo sürücülerde arıza ve bozulma söz konusuysa aygıttaki arızanın nedeni tespit edilir. Tespitin ardından dinamik test işlemlerinin yapılması söz konusudur. Dinamik testler aracılığıyla cihazdaki arızanın mekanik veya magnetik kayıp olup olmadığı tespit edilir. 

Rejeneratif testlerin ardından rotor manyetik bölgelerde meydana gelen güç kaybı belirlenir. Test işlemlerinin ardından tamir işlemleri titizlikle yapılır. Tamir işlemlerinin tamamlanmasının ardından cihazın verimli bir şekilde çalışıp çalışmadığı belirlenir. Cihaz çalıştırıldıktan sonra dikkatli bir şekilde sevkiyat işlemi yapılır.

Firmamızda yer alan Dunker Motoren servo motor ürün kodları şu şekildedir;

98437 02911

BG 83 X 90

BG83 X 90

BG83X90

GR53X58

TYP GR53X58 DİŞLİ 72 İLE 24V 300 RPM

https://www.makyapelektronik.com/

Bizleri sosyal hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İnstagram: https://www.instagram.com/makyaptr/

Facebook: https://www.facebook.com/makyap.elektronik.77/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwEA9j723u7GntTWhWYaLlQ

 

 Twitter: https://twitter.com/makyaptr

26 Mart 2024, Salı
Yazar: Makyap Elektronik Makine

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)