Festo Marka Bakım Onarım ve Teknik Servis

Festo Marka Bakım Onarım ve Teknik Servis

Otomasyon ve elektronik aygıtlarda bazı durumlarda bozulmalar meydana gelebilir. Fiziksel veya mekanik sebeplere bağlı olarak oluşan arızalara müdahale edilmesi söz konusudur. Makyap Elektronik teknik servis hizmetiyle arızayı hızlı bir şekilde tespit etmektedir.

Makyap Elektronik servo motor tamiri, servo sürücü tamiri, elektronik kart tamiri, CNC (tezgâh) tamiri, spindle motor tamiri, operatör panel tamiri, enkoder tamiri ve lineer motor tamiri hizmetlerini hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Profesyonel kadroyla hizmet veren Makyap Elektronik arıza tespit ve bakım-onarım hizmeti vermektedir. Türkiye’nin en geniş yedek parça stoklarına sahip olan Makyap Elektronik doğru teşhis, temizlik, onarım-yenileme, teknik takip, sınırsız test ve özenli sevkiyat işlemlerini başarıyla yapmaktadır.  

Neden Makyap Elektronik’i Tercih Etmelisiniz?

Firmamızda Festo marka cihazların teknik servis hizmeti verilmektedir. Teknik servis hizmetimiz 1-2 iş günüdür. Alanında profesyonel kadro ile hızlı teknik servis hizmeti vermekteyiz. Uzman personel tarafından cihazdaki arıza tespit edildikten sonra tamir işlemlerine hızlı bir şekilde başlanır.

Pratik, uzman işçilik ve yüksek ölçüm test cihazlarıyla teknik servis ve tamir hizmetini gerçekleştiriyoruz. Teknik servis ve tamir işlemlerinde ücretsiz ve detaylı ekspertiz, cihaz arıza tespiti, tespit edilen parçanın değişimi söz konusudur.

Servo motor veya servo sürücü cihazlarda arıza meydana geldiyse cihazlardaki arıza tespit edilerek tamir sürecine başlanır. Servo motor için ilk olarak kontroller tamamlanır. Servo motordaki arıza tespit edilir. Arızanın tespit edilmesinin ardından dinamik testler yapılır. Dinamik testlerle mekanik ya da magnetik kayıp olup olmadığı belirlenir.

Bu aşamadan sonra rejeneratif testler yapılarak rotor manyetik alanda oluşan güç kaybı tespit edilir. Test işlemlerinin ardından tamir işlemleri gerçekleştirilir. Firmamızda yüksek stok seçenekleri bulunur. Tamir işlemlerinin ardından aygıtın verimli bir şekilde çalışıp çalışmadığı tespit edilir. Cihaz, verimli bir şekilde çalıştırıldıktan sonra özenli ve titiz bir şekilde alıcıya teslim edilir.

https://www.makyapelektronik.com/

İnstagram: https://www.instagram.com/makyaptr/

Facebook: https://www.facebook.com/makyap.elektronik.77/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwEA9j723u7GntTWhWYaLlQ

 Twitter: https://twitter.com/makyaptr

18 Nisan 2024, Perşembe
Yazar: Makyap Elektronik Makine

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)