Kollmorgen Teknik Servisi

Kollmorgen Teknik Servisi

Otomasyon ve elektronik cihazlarda bazı durumlarda arıza ve bozulmalar söz konusu olabilir. Fiziksel veya kimyasal sebeplere bağlı olarak meydana gelebilecek arızalar uzman personel tarafından düzeltilebilir. Makyap Elektronik yüksek teknolojiye sahip aygıtları ve yedek parça ağı ile aygıtları dikkatli bir şekilde inceleyerek arızayı belirleyebilmektedir.

Makyap Elektronik işlevsel bakımdan arızalı veya çalışmayan servo motor, servo sürücü, elektronik kart, CNC tamiri, spindle motor hizmetlerini hızlı ve garantili bir şekilde marka ayırt etmeden tamir etmektedir. Bunun yanı sıra enkoder tamiri, operatör panel tamiri, lineer motor tamiri hizmetlerini Makyap Elektronik farkıyla başarılı bir biçimde gerçekleştirmektedir.  

Uzman ekiple hizmet sunan Makyap Elektronik, arıza tespiti, bakım-onarım hizmetlerini kaliteli bir biçimde sağlamaktadır. Yüksek kalite yedek parça ağıyla hizmet veren Makyap Elektronik doğru teşhis, temizlik, onarım-yenileme, teknik takip, sınırsız test seçeneği ve özenli sevkiyat işlemlerini dikkatli bir biçimde yapmaktadır. Makyap Elektronik olarak tamir sürecinde stoklarda yer almak şartıyla aynı veya muadili markalardan ekipman desteğini sisteminize katmaktadır.

Kollmorgen Servo Motor Tamiri

Makyap Elektronik Kollmorgen cihazları için teknik servis hizmeti vermektedir. Alanında uzman teknik personel ile hızlı ve kaliteli teknik hizmet sunmaktadır. Uzman personel tarafından aygıtlar titiz bir biçimde incelenerek ücretsiz arıza tespiti gerçekleştirilmektedir. Arıza tespiti yapılan aygıtın tamir işlemleri başlar ve bu süreç esnasında müşteri düzenli biçimde bilgilendirilir. Tamir sürecinde stoklarda mevcutsa aygıtın aynısı veya muadili müşterilerine gönderilir.

Profesyonel ekip ve yüksek kalite ölçüm cihazlarıyla teknik servis ve tamir hizmeti gerçekleştirilir. Teknik servis ve tamir hizmetlerinde ücretsiz ve detaylı ekspertiz, aygıt arıza tespiti ve tespit edilen parçanın değişimi pratik ve güvenli bir biçimde sağlanmaktadır.

Servo motor veya servo sürücülerde arıza ve bozulma söz konusuysa cihazdaki arızanın sebebi belirlenir. Tespitin ardından dinamik test işlemlerinin gerçekleştirilmesi söz konusudur. Dinamik testler aracılığıyla cihazdaki arızanın mekanik ya da magnetik kayıp olup olmadığı tespit edilir.

Rejeneratif testlerin ardından rotor manyetik alanlarda oluşan güç kaybı tespit edilir. Test işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından tamir işlemleri titiz bir şekilde tamamlanır. Daha sonra cihazın çalışıp çalışmadığı tespit edilir. Cihaz çalıştırıldıktan sonra dikkatli bir biçimde sevkiyatı gerçekleştirilir.

Firmamızda bulunan Kollmorgen ürün kodları şu şekildedir;

403A-P

AKD-P00607-NBCC-E000

AKM41E-BKCNR-00

DX7-PMWNR

403A-P S403-PB

SERVOSTAR TM640

SL 56-S 3000-G-IBK

https://www.makyapelektronik.com/

25 Mart 2024, Pazartesi
Yazar: Timsah Ajans

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)