Makyap Elektronik - KEB Teknik Servis

Makyap Elektronik - KEB Teknik Servis

Elektronik ve otomasyon cihazlarında farklı nedenlerden dolayı arızalar meydana gelebilir. Fiziksel ya da mekanik nedenlere bağlı olarak meydana gelen arızalara müdahale edilmesi söz konusudur. Makyap Elektronik teknik servis hizmetiyle arızayı hızlı ve pratik bir biçimde tespit etmektedir.

Makyap Elektronik servo motor tamiri, servo sürücü tamiri, elektronik kart tamiri, elektronik kart dizaynı, indüksiyon makine imalatı, operatör panel tamiri, enkoder tamiri, CNC (tezgâh) torna tamiri, lineer motor tamiri ve spindle motor tamiri hizmetlerini hızlı ve başarılı bir şekilde yapmaktadır.

Profesyonel ekiple hizmet sunan Makyap Elektronik arıza tespit ve bakım-onarım hizmetini başarıyla sunmaktadır. Türkiye’nin en geniş yedek parça stoklarına sahip olan Makyap Elektronik, ileri düzeyde bakım ve tamir teknolojisiyle hizmet vermektedir.

Neden Makyap Elektronik’i Tercih Etmelisiniz?

Firmamızda KEB marka cihazlarının teknik servis hizmetini vermektedir. Teknik servis hizmeti 1-2 iş günüdür. Alanında uzman personel tarafından teknik ekip ile hızlı ve garantili hizmet verilmektedir. Uzman ekip tarafından arıza tespit edildikten sonra tamir işlemlerine hızlı bir biçimde başlanır.

Servo motor ve servo sürücü sistemleri kapsamlı bir tamir sürecinden geçer. Servo motor için öncelikle kontroller tamamlanmaktadır. Servo motorun gövde veya pinlerinde oluşan bir hasar varsa tespit edilir. Ardından dinamik testlerin yapılması sağlanır. Buradan mekanik veya magnetik kayıp olmadığı tespit edilir.

Bu aşamanın ardından rejeneratif testleri yapılarak rotor manyetik alandaki güç kaybı belirlenir. Test adımlarından sonra tamir işlemleri yapılır. Tamir işlemleri için firmamızda yüksek stok seçenekleri mevcuttur. Tamir işlemlerinden cihazın verimli bir şekilde çalışıp çalışmadığı belirlenir. Cihaz, verimli bir biçimde çalıştırıldıktan sonra özenli ve titiz bir biçimde alıcıya teslim edilir.

Makyap Elektronik olarak KEB teknik servisi, KEB servo motor tamiri, KEB servo sürücü tamiri alanlarında profesyonel ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Makyap Elektronik olarak cihazlardaki arızaları en hızlı biçimde belirleyerek tamir işlemlerini özenli ve pratik bir hizmet sağlamaktayız. Türkiye’nin alanında uzman servo motor tamiri ve servo sürücü tamiri firması olarak müşterilerimizi kaliteli hizmetle buluşturmaktayız.  

Makyap Elektronik doğru teşhis, temizlik, onarım-yenileme, teknik takip, sınırsız test ve özenli sevkiyat hizmeti sunmaktadır. Endüstriyel elektronik, otomasyon ve pek çok sektörde kullanılan her marke ve modelden cihaz tamir işlemini müşteriyle buluşturmaktadır.

Firmamızda bulunan KEB servo motor ürün kodları şu şekildedir;

2X-SM-000-2100

01 SM 000 32 00

05 F4 SOC-1220

12 F4 T60 1009

14 F5 M1E-3ADA

9310427008618

94-V

9473-41073

ART-NR 01.SM 000 32 00

D-326677

E-167544

https://www.makyapelektronik.com/

Bizleri sosyal hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İnstagram: https://www.instagram.com/makyaptr/

Facebook: https://www.facebook.com/makyap.elektronik.77/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwEA9j723u7GntTWhWYaLlQ

 Twitter: https://twitter.com/makyaptr

28 Mart 2024, Perşembe
Yazar: Makyap Elektronik Makine

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)