Parvex Teknik Servisi

Parvex Teknik Servisi

Otomasyon ve elektronik cihazlarda birçok nedenden dolayı arıza ve bozulmalar meydana gelebilir. Fiziksel ya da mekanik nedenlere bağlı olarak meydana gelen arızalara müdahale edilebilir. Makyap Elektronik yüksek kalite yedek parça ağı ve teknik servis hizmetiyle arızayı hızlı bir şekilde tespit etmektedir.

Makyap Elektronik alanında uzman ekiplerle servo motor tamiri, servo sürücü tamiri, elektronik kart tamiri, CNC (tezgâh) tamiri hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra spindle motor tamiri, operatör panel tamiri, enkoder tamiri ve lineer motor tamiri hizmetleri de Makyap Elektronik tarafından verilmektedir.

Profesyonel kadroyla kaliteli hizmet sunan Makyap Elektronik, arıza tespiti, bakım-onarım hizmetini başarıyla vermektedir. Türkiye’nin en yüksek kalitede yedek parça ağıyla hizmet veren Makyap Elektronik doğru teşhis, temizlik, onarım- yenileme, teknik takip, sınırsız test ve özenli sevkiyat işlemleriyle müşteri memnuniyeti odaklı hareket etmektedir.

Parvex Servo Motor Tamiri

Firmamızda Parvex marka cihazların teknik servis hizmeti verilmektedir. Teknik servis hizmetimiz 1-2 iş günü içerisinde verilmektedir. Alanında uzman ekip ile hızlı ve kaliteli teknik servis hizmetini müşteriyle buluşturuyoruz. Uzman ekip tarafından cihazdaki arıza hızlı bir şekilde tespit edildikten sonra tamir işlemleri gerçekleştirilir.

Uzman işçilik ve yüksek kalite ölçüm aygıtlarıyla teknik servis ve tamir hizmeti firmamız tarafından verilmektedir. Teknik servis ve tamir işlemlerinde ücretsiz ve detaylı ekspertiz, cihaz arıza tespiti, tespit edilen parçanın değişimi pratik bir şekilde yapılmaktadır.

Servo motor ya da servo sürücü cihazlarda arıza oluştuysa ilk olarak cihazdaki arızanın nedeni tespit edilir. Servo motor için ilk olarak kontroller tamamlanır. Servo motorda bulunan arıza tespit edilir. Arızanın belirlenmesinin ardından dinamik testler yapılır. Dinamik testler aracılığıyla mekanik veya magnetik kayıp olup olmadığı tespit edilir.

Rejeneratif testler uygulanarak rotor manyetik alanda meydana gelen güç kaybı belirlenir. Test işlemlerinin ardından tamir işlemleri gerçekleştirilir. Tamir işlemlerinin ardından cihazın verimli bir şekilde çalışıp çalışmadığı kontrol edilir. Cihaz verimli bir şekilde çalıştırıldıktan sonra özenli sevkiyat ile alıcıya teslim edilir.

Firmamızda yer alan Parvex servo motor ürün kodları şu şekildedir;

RE240B

Re240bre1008

RE240BT1008

RS240BR1059

RS430H1019-Z

RX620PR1302

TBN206R1025

https://www.makyapelektronik.com/

25 Nisan 2024, Perşembe
Yazar: Timsah Ajans

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)