PLC Tamiri

PLC Tamiri

PLC Tamiri Nasıl Yapılır?

PLC tamiri için öncelikle arızanın tespit edilmesi gerekir. Yukarıda da bahsedildiği gibi söz konusu cihazların farklı arızalar vermesi söz konusudur. Elektronik kart, ekran ya da daha farklı bir arızada izlenmesi gereken yol da farklılık gösterir. Bundan dolayı öncelikle arızanın olduğu bölüme odaklanılır ve bu bölüm detaylı olarak incelenir. Sorun ve buna neden olan arızanın tespit edilmesi çok önemlidir. Eğer PLC kart tamiri, yani elektronik karttaki sorunun giderilmesi gerekli ise genellikle gelişmiş sistemlerden yararlanılır.

Öncelikle kart bilgisayar destekli sisteme bağlanır ve karta ilişkin parametrelere bakılır. Bu parametreler, karttaki arıza hakkında kesin olarak bilgi verir. Böylece arızanın nedeni tam olarak anlaşılır. Bu aşamadan sonra ise uygun yöntemler kullanılarak PLC tamiri yapılır. Tamirden sonra ise elektronik kartın test edilmesi sürecine başlanılır. Bu süreçte kartın kararlı bir yapıda olduğundan emin olunur. Son olarak kartın genel bir temizliği yapılır ve cihazın içine yerleştirilir.

PLC ekran tamiri ve diğer arızaların giderilmesinde ise farklı yöntemler kullanılır. Fakat PLC tamiri sırasında müşterinin isteğine bağlı olarak ya da tedbir için hafızanın yedeklenmesi söz konusudur. Böylece herhangi bir olumsuzluk durumunda hafızanın tamamen kaybedilmesinin önüne geçilir. Ayrıca yapılan işlemler ne olursa olsun, en az 6 ay garanti verilir. Böylece aynı arızanın tekrarlaması durumunda müşteri mağdur edilmemiş olur.

Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tel: 0216 394 34 50 / 0534 561 85 81

Bizleri sosyal hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İnstagram: https://www.instagram.com/makyaptr/

Facebook: https://www.facebook.com/makyap.elektronik.77/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwEA9j723u7GntTWhWYaLlQ

Twitter: https://twitter.com/makyaptr

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/71892978/admin/

İnternet adresi: https://makyapelektronik.com/

Makyap Elektronik Makine A.Ş olarak müşteri ziyaretini önemsiyoruz. ( Onarım - Sıfır ve 2. El satış - Teknik Servis ile ilgili tüm hizmetler ile yanınızdayız.)

26 Nisan 2024, Cuma
Yazar: Makyap Elektronik

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)