Sanyo Denki Teknik Servisi

Sanyo Denki Teknik Servisi

Otomasyon ve elektronik cihazlar bazı nedenlerden dolayı arıza ve bozulmalar söz konusu olabilir. Fiziksel veya mekanik sebeplere bağlı olarak oluşan arızalar düzeltilebilir. Makyap Elektronik yüksek kalite yedek parça ağı ve teknik servis hizmetiyle arızaya hızlı bir biçimde belirlenmektedir.

Makyap Elektronik alanında profesyonel ekiplerle servo motor tamiri, servo sürücü tamiri, elektronik kart tamiri, CNC (tezgâh) tamiri, spindle motor tamiri hizmetlerini başarıyla yapmaktadır. Bunun yanı sıra operatör panel tamiri, enkoder tamiri ve lineer motor tamiri hizmetleri de Makyap Elektronik tarafından pratik ve hızlı bir şekilde yapılmaktadır.  

Profesyonel ekiple hizmet sağlayan Makyap Elektronik, arıza tespiti, bakım-onarım hizmetini başarıyla sağlamaktadır. Türkiye’nin en yüksek kalitede yedek parça ağıyla hizmet veren Makyap Elektronik doğru teşhis, temizlik, onarım-yenileme, teknik takip, sınırsız test ve özenli sevkiyat işlemleriyle müşteri memnuniyetini benimsemektedir.

Sanyo Denki Servo Motor Tamiri

Makyap Elektronik Sanyo Denki cihazları için teknik servis hizmeti sunmaktadır. Alanında profesyonel kadro ile hızlı ve kaliteli teknik servis hizmetini müşteriye sunuyoruz. Uzman profesyonel tarafından cihazlardaki arıza hızlı bir şekilde tespit edilir. Bu işlemin ardından tamir işlemlerine başlanır.

Profesyonel işçilik ve yüksek kalite ölçüm aletleriyle teknik servis ve tamir hizmeti Makyap Elektronik tarafından sağlanmaktadır. Teknik servis ve tamir işlemlerinde ücretsiz ve detaylı ekspertiz, cihaz arıza tespiti ve tespit edilen parçanın değişimi pratik bir şekilde yapılmaktadır.

Servo motor veya servo sürücü aygıtlarda arıza meydana geldiyse aygıtlardaki arızanın sebebi belirlenir. Servo motor için ilk olarak kontroller tamamlanır. Servo motorda yer alan arıza belirlenir. Arızanın tespit edilmesinin ardından dinamik test işlemleri gerçekleştirilir. Dinamik testler ile mekanik ya da magnetik kayıp olup olmadığı belirlenir.

Rejeneratif testler yapılarak rotor manyetik alanda oluşan güç kaybı tespit edilir. Test işlemlerinin ardından tamir işlemleri yapılır. Tamir işlemlerini tamamladıktan sonra aygıtın verimli bir biçimde çalışıp çalışmadığı tespit edilir. Cihaz verimli bir biçimde çalıştırıldıktan sonra özenli bir şekilde sevkiyatı tamamlanır.

Firmamızda yer alan Sanyo Denki servo motor ürün kodları şu şekildedir;

T720-012EL0

10GH7823-0740

151B21

A8PU05ABFW13

H14203-106

H1420E-106

H1420E-107

L730T-012EEL8

P50B07040HXS00

P60B13150BBX1J

PA0B13150BXS13

R404-011e27

https://www.makyapelektronik.com/

14 Nisan 2024, Pazar
Yazar: Timsah Ajans

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)