Servo Motor Tamiri Yapan Firmalar

Servo Motor Tamiri Yapan Firmalar

Servo motor, motor ve robot teknolojisinde yük ve aktarma organından oluşan sistemlerin bütünü olarak bilinmektedir. Mekanik servo sistemlerdeki hız ve ivme kontrolü, açısal ve doğrusal pozisyon kontrolünü sorunsuz bir biçimde sağlamaktadır. Servo motor sistemi yapı olarak dört ana bileşenden meydana gelen sistemlerdir. Servo motoru oluşturan bileşenler motor, sürücü, kodlayıcı ve denetleyici ile geri besleme aygıtı olarak yer almaktadır.

Servo motorlarda teknik ya da fiziksel sebeplerden dolayı arızalar söz konusu olabilir. Servo motor tamiri gerektiren durumlarda pratik bir biçimde hasar tespitinin yapılarak tamir işlemlerine başlanması gerekir. En kısa sürede arızayı belirlemek ve tamir sürecini başlatmak servo motor tamirinin ilk basamağını oluşturur.

Servo motor tamirinde ilk olarak fiziksel ve görsel kontroller gözden geçirilir. Bu kontrollerin sonrasında ise tamir yöntemi belirlenir. Servo motorun gövdesinde çatlama, kırılma, bağlantı problemleri söz konusu olabilir. Bu nedenle pinlerde ve soketlerde hasar bulunup bulunmadığı tespit edilmelidir. Servo motorlar dinamik testlerden geçirilerek magnetik ya da mekanik kayıpların olup olmadığı tespit edilir.

Servo Motor Tamiri

Makyap Elektronik servo motor tamiri ve servo sürücü tamiri konusunda ileri düzey tamir ve bakım teknolojisi bulundurmaktadır. Ülkemizin en büyük yedek parça stoklarına sahip olan Makyap Elektronik endüstriyel elektronik, otomasyon ve daha pek çok alanda kullanılan her marka ve model cihazın tamirini başarılı bir biçimde gerçekleştirmektedir.

Alanında profesyonel ekiple hizmet veren Makyap Elektronik arızalı veya çalışmayan servo motorların tamir işlemini pratik bir şekilde yapmaktadır. Hızlı ve garantili bir şekilde hizmet veren Makyap Elektronik yüksek teknolojili test cihazlarıyla hizmet sağlamaktadır. Geniş yedek parça ağıyla müşterilerine hizmet sunan Makyap Elektronik, servo motor tamiri hizmetini titizlikle yapmaktadır.

Makyap Elektronik servo motor tamirinin yanı sıra, servo sürücü tamiri, operatör panel tamiri, elektronik kart tamiri, enkoder tamiri, lineeer motor tamiri işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bu tür onarım ve bakım işlemleri için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Yüksek stok seçeneği ve tecrübeli kadrosuyla kaliteli ve hızlı hizmet için Makyap Elektronik’i tercih edebilirsiniz.

https://www.makyapelektronik.com/

19 Nisan 2024, Cuma
Yazar: Timsah Ajans

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)