Sew Marka Motor Tamiri ve Teknik Servisi

Sew Marka Motor Tamiri ve Teknik Servisi

SEW marka servo motorlar kendi alanında oldukça yüksek performansı olan teknik anlamda verimli motorlardır. SEW marka servo motorlar, Cnc tezgahların her bir türünde başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Yatay ve dikey taşlama tezgahları, lazer kesim tezgahları, bolverg uygulamaları, plastik enjeksiyon makineleri, işleme merkezleri talaşlı imalatın her alanında imalat yapan tüm makinelerde haddehane ve tel çekme makinelerinde SEW marka motorlar oldukça başarılı uygulama sonuçları vermektedir.

Makyap Elektronik A.Ş. SEW marka servo motorların 20 yılı aşkın süredir tüm elektrik ve mekanik bakımlarını yüksek tamir teknolojisi kullanarak garantili ve başarılı bir şekilde yapmaktadır. SEW Marka servo motorların rulman değişimleri balans ve salgı çalışmalarını yapabimek için yüksek hassasiyetli ölçümler yapmak gereklidir. Ölçüm sonuçlarına göre rulman seçimleri ve müdahale planı hazırlanmalıdır.SEW marka motorların enkoder tamiri ve montaj hassasiyeti çok önemlidir. Enkoder ayarlarının yapılabilmesi için çok özel elektromekanik aygıtlar ve bunun yanısıra içinde özel programlar içeren teknoloji şartlarına sahip olan Makyap Elektronik A.Ş. SEW marka servo motorların tamir ve bakımında yüksek başarı sağlamıştır.

SEW marka motorların stator sarımıda dünya standartlarına uyumlu bir şekilde sarılarak sırası ile önce verniklenir devamında fırınlandıktan sonra bağlantıları yapılarak elektrik manyetik alan testine alınır, ondan sonra rotor magnetleri ve manyetik alan güçleri test edilir ve motor toplanır. Sonrasında tüm toplama işi bittikten sonra motor belirgin testlerden geçer ve kullanıma hazır hale gelmiş olur.

https://www.makyapelektronik.com/

İnstagram: https://www.instagram.com/makyaptr/

Facebook: https://www.facebook.com/makyap.elektronik.77/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwEA9j723u7GntTWhWYaLlQ

 Twitter: https://twitter.com/makyaptr

28 Mart 2024, Perşembe
Yazar: Makyap Elektronik Makine

YORUMLAR

SİZDE YAZIN

  • Ad Soyad (*)
  • E-Posta (*)
  • Doğrulama Kodu (*)
  • Yorum (*)